|
||||||
| Azerbaycan Özel Azerbaycan Hakkında Bilmek İsteyeceğiniz Bilgiler Burada Toplanacaktır |
![]() |
|
|
Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Paylaşımcı Üye
Üye No: 533 |
evet arkadaşlar bakalım azeri polisine güveniniz yüzde kaç?azeri polisi size ne kadar güven veriyo ...şahsen ben o polislere baktığımda içimden hep şu geçer bizim polisler nerde bu polisler nerde polis demeye bin şahit lazım ne kıyafetleri uygun ne bıyıkları
nede fiziki yapıları bakalım siz ne yorum yapacaksınız benim güvenim % 0
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
İzleyici Üye
Üye No: 89 |
yok denecek kadar az 0 a çok yakın
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Üye No: 1331 |
bakü polisine güvenim %0 allah kimseyi ellerine düşürmesin
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Admin
Üye No: 1 |
bence o şehirde polis olmazsa ortam daha güvenli olacak.
zaten pek bi vukuat olmuyo baküde.insalar bi iş çevireceği zaman alacağı cezadan çok polisin eline düşünce ne muamele göreceğini düşünüyo.duyduğum hiç iyi davranmadıkları.
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Admin
Üye No: 5 |
bencede
|
|
|
#6 |
|
Moderatör
Üye No: 7184 |
evet guvenim cok az.hele trafik polislerinin eline dusmeyesin.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Üye No: 20544 |
Bakünün oldukca güvenli bir sehir olmasıınıın temel sebebi Polisler. Cunku kimse ellerine düsmek istemiyor. Karakola giren cikamiyor. Bu konuda oldukca ciddiyim. Polislerin inanilmaz bir caydiriciligi var en ufak olayda bile.
)) ama allah trafik polislerine hic dusurmesin diyorum |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Editör
Üye No: 29 |
azerbaycan polisine güvenmek mi
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderatör
|
allah kimseyi ellerine düşürmesin çok ufak bir suçun bile olsa yandın demekitr bir arkadaşımın başına ufak bi olay gelmişti ordan biliyorum birde rüşvet kabul etmeyenlere denk gelirseniz haliniz harap diyebilirim
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yorumcu Üye
|
seniseviyoruz canımülkem ben yillar oldu azerbaycan yaşiyorum gelip gidiyorum ama her hangi bir şeyle karşılaşmadım eh biraz olacak tabiki sonuçta bal tutan parmağını yalar misali ama unutmayin çok saygı değer polis memurlarıda var ki ben iyi taniyorum onları gerçekten canla başla görevine sadık olanlarıda var yiğidildür ama hakınıda ver derler bu neden le söylemek zorunluluğu his ettim ama her ülkede olduğu gibi bu ülkede de görevini kötüye kulanan polismemurları var bu nedenle onlarda zamanla ayıklanırlar ama bir gerçek var saf olmayacaksın kardeşim saf olduğun zaman herkes senden çıkar bekler demi bu nedenle bu ülkede sn ilham aliyev biz türklerin eski azerbaycan genelinde çektiğimiz sıkıntıları duymuş olacakki son zamanlarda bizlere karşı iyi ve toleranslı olmaya başlamışlardır bu polis memurları olan arkadaşlar olacak yavaş yavaş demokrasiye sn ilham aliyev in gayretleri ile geçiş yapılıyor bu yüzden hoş görülüolalım nede olsa bizim kardeşlerimiz bu insanlar bizim onların açıklarını kapatmamız gerekiyor değilmi haksızmiyim biz ağabey olan kardeş ülke olarak ele dosta karşı bu kardeşlerimizi savunmamız gerekmektedir kendi sorunlarımızı çozermiş gibi bu kardeşlerimizle birlikte çözülecektir bu sorunlar saygılarım türk kardeşliğine lütfen balta vurulmasın urgur türklerinede lütfen destek olalım onlarda bizlerin kardeşleri sevgilerimle esen kalınız ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forumun Demirbaşı
Üye No: 23 |
Yazdıklarında şüpesiz haklısın ama bazı örnekleride unutmamak ve ders çıkartmak lazım
|
|
|
#12 |
|
İzleyici Üye
Üye No: 20256 |
POLİS durdugunda suçunuz yoksa eğer sizden birşey istecek gibi bir durumda kalırsanız İNGİLİZ TAKLİDİ yapın
![]() ![]() İngiliz büyük elçiliğini arıcam dediğinizde sizden bırakın para almayı para verirler o derece korkuyorlar ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Editör
Üye No: 139 |
Azerbaycan'da güvenlik, kapkaç olayları fazla olmuyorsa bunun sebebi polislerin başarısı değil; halkın polisden korkmasıdır. Allah onların eline düşürmesin. 5 yılda polislerle fazla işim olmadı. Hatta bana yardımcı bile olmuşlardır ama bu düşüncelerimi trafik polisleri için söyleyemem. Dövlet Yol Polisi diğer bir açılımıyla PPX (Polis Pul Xırdalamaz) millete çok çektiriyorlar. Açık pazar ekonomisinin en iyi uygulandığı alan olarak dikkat çekmektedir.
|
|
|
#14 |
|
Yorumcu Üye
Üye No: 21883 |
Polis olmasa Baku bir-birine girir ya polisin isi Bakude buyuk.Gormuyormusunuz gazeteler yapmaya haber bulamiyorlar.Neden cunki olay yok ki.Artiq gazeteler magazincilik yapmaya baslamislar.Habercilik yapmaya haber yok.Suc orani cok az.Cunki sizinde dediyiniz gibi adamlar polisden korkuyorlar.Simdi polisden korkmakda aslinda polsin basarisi gibi gormek olur.Trde insanlar polisden korkmadiklari icin kapkac harac hirsizlik cinayet her sey vardir.Bizdede boyle olsa bence iyi olur.Bi tek rusvet disinda...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Admin
Üye No: 1 |
Haber olayını sakın Türkiye ile bir tutma.Tamamen farklı iki anlayış var.
Bizde ne olsa çekip veriyolar tv ye. Orda haberlerde çok bişey görmemenin hatta hiç bişey görmemenin iki sebebi var. Birincisi haber yayın organlarının azlığı ve imkanların kısıtlı olması. ikincisi yayın özgürlüğü olmayışı.
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|