|
||||||
| Azerbaycan Teknik Üniversitesi Azerbaycan Teknik Üniversitesi (AZTU)hakkında bilinmesi gerekenler |
![]() |
|
|
Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Admin
|
Azerbaycana gelmek isteyen arkadaslarimiz buradan her turlu sorunuzu sorabilirsiniz.Eminim ki sorularinizin cevaplarinizi fazlasiyla bulabilirsiniz
![]()
. . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . . Konu fuc@r tarafından (19-11-2008 Saat 09:22 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Üye No: 1136 |
fuc@r masallah yazar gıbısın. yazı yazmadıgın konu kalmamıs. cok sasırttın benı bızım fuc@r bu olmasa gerek
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Admin
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Üye No: 1465 |
azerbaycan teknik üniversiştesinin diploması türkiyede geçiyormu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
İzleyici Üye
Üye No: 89 |
ösym tarafındayerleştırılerek gelırsen tabıkıde gecerlı yanı denklikli gelmen lazım
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forumun Demirbaşı
Üye No: 20 |
osym kitapçığımda yer alan üniversitelere denklik veriliyo buda demek oluyorki Türkiyede karşılığı var bu diplomaların.
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Üye No: 1497 |
orada okumak için ne yapmamız gerekiyor yani öss de puan olarak kac yapmamız yada nerelere muracaat etmemiz gerekiyor bu konu ve ayrıntıları hakkında bilgi almak istiyorum lütfen ayrıntılı bilgi için selcuk-yilmaz_@hotmail.com adresinden bana ulasın
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Admin
Üye No: 1 |
dostum azerbaycanda denklikli okumak istiyosan ösym kitapçığındaki puanları alıp yerleşmelisin.Ama denkliksizde okurum okul bitince denklik sınavına girer alırım denkliği diyorsa öss den 185 barajını aşman lazım.kafandaki soruları sen buraya yazki yardımcı olsun arkadaşlar
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Üye No: 1483 |
Ben say1 mezunuyum. Azerbaycan Teknik Üiversitesi say2 bölümlerine ben ösym ile kayıt yaptırabilirmiyim. Birde kayıtlar ner zaman başlıyor acaba.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forumun Demirbaşı
Üye No: 38 |
tercih formundaki say 1 yada say 2 puanlarınız tutuyorsa tercih yapıp kazanabilirsiniz kayıtlar 12 eylule kadar suruyor olması lazım yaklasık 20 gun once baslar |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
Üye No: 1514 |
ben türkçe öğretmenliği okumak istiyorum ama neden puanlar bu kadar düşük??
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Üye
Üye No: 1514 |
kafama takılan bazı sorular var lütfen bana ulaşın
![]() Konu Ayyildiz_Team tarafından (05-07-2008 Saat 05:36 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: mail adresini ulu orta yazmak |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forumun Demirbaşı
Üye No: 20 |
Soru sormuyosunuzki sadece yardım edin diyosunuz?
siz kafanızdaki soruları sıralayın mutlaka cevaplandırılır. puanların düşük olmasının sebebi çok basit. eğitimn olarak türkiyeye denk olmadığı için puanlarıda düşük.
|
|
|
|
#14 | |
|
Yeni Üye
Üye No: 1701 |
Alıntı:
merhab |
|
|