|
||||||
| Azerbaycan Özel Azerbaycan Hakkında Bilmek İsteyeceğiniz Bilgiler Burada Toplanacaktır |
![]() |
|
|
Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Üye No: 43600 |
Başlığı, Düzeltmem de, Fayda Var Açıkcası...
Anlaşmalı Evlilik Der İken, Azeribaycan'da İş Yapmayı Planlıyorum, Birikmiş Sermayem İle, Bir Nevi İthalat Düşünüyorum. Yaşım 24, Üniversite Mevzunuyum, Şuan'da Tanınmış Bir Marka'da Yönetici Pozisyonundayım. Gerçekten, Sorunsuz Bir Evlilik Olmasını, Ve Tam Bir Evlilik Olmasını İstiyorum, Hem Sevebileceğim, İlgimi Çekebilecek Bir Bayan Arıyorum, Hem'de Azeribaycan'a, Benim, Türkiye'ye Onun, Rahat, Rahat, Girebilmeside, İkimiz Açısından, Bir Avantaj Olacaktır. Bu Konu Hakkında Gerçekten Ciddi Düşünen Kişiler Varsa, Bu Topic Altında Konuşalım, Tanışalım. Messenger Şuan'da Veremiyorum, En Kısa Zaman'da Başlık Değerlendirirmeye Alındığın'da Msn Adresim İle İrtibat Kuracağım. Not : Açtığım Başlık, Her Hangi Bir, Mizah İçermemekle Birlikte, Gerçekten Acildir.
Konu Crows tarafından (22-07-2010 Saat 01:25 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin
Üye No: 1 |
Tamamiyle yanlış bir yerde, yanlış konu açtığınızı bilmenizi isterim.
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Co-Admin
Üye No: 14388 |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Editör
Üye No: 139 |
iyi ki siteyi biraz boş bıraktım. Sogukkanlı burayı izdivaç programına çevirmiş. Soğukkanlı beni de evlendir
![]()
|
|
|
#5 |
|
Süper Paylaşımcı Üye
Üye No: 1007 |
Evlenbaku
)) güzelmiş tutum bunu )) Soğuk kanlı neden öyle diyorsun belkide onun kısmeti buradadır )) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Üye No: 43600 |
bunda dalga geçilcek bir şey yok, konsolosluğa gittim ve azarbaycanda işletme kurabilmem için vatandaşlık almam gerektiğini söylediler, nasıl alabilceğim konusuna geldiğimizde en kısa yöntem azeri bir bayan ile evlenmem gerektiğini söylediler.
bizde ''bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete'' bari olmuşken tam olsun napalım ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Süper Paylaşımcı Üye
Alay etmedik ki? ben gayette ciddiydim, sen riskin en büyük olanına talip olmuşsun kolay gelsin
Azeri bir kız ile evlenmen de çok zor bir iş değil. Azeri kızlar hem güzel hemde hamarat olurla ) |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Yeni Üye
Üye No: 43644 |
Alıntı:
bizde zamanında aile ile bir işletme kurmak istiyorduk ama ne yazıkki böyle bir teklif gelmemişti belkide babam evliydi o yüzden olabilir :P şaka bir yana saçmalık tek kelime ile hiç bir konsolosluk sana git bir azeri ile evlen öyle vatandaşlık al demez.ama dersen ben azeri hatun istiyorum, türk kızlarından bıktım, orada hem fikir olabiliriz, derdini anlarım ve onayların ![]() kal sağlıcakla. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Admin
bankada 55.000 AZN (110 bin TL) para gosterdigin taktirde is yerini acabilirsin.
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Üye No: 43682 |
azerbeycanlı bir bayanla anlaşmalı evlilik yapmak istiyorum
33 yaşındayım bursada oturyrum güvenlik işindeyim cebim ....................... msn .......................... adım engin deniz Konu Niko tarafından (23-07-2010 Saat 10:38 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Süper Paylaşımcı Üye
"Evlilikforum bakü
" şimdi oldu bakalım daha devamı gelecek mi?....![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Admin
illa actiracaksiniz yani...
crows kardes cok mubarek bir konu actin bak hemen sira olusmaya basladi..
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Süper Paylaşımcı Üye
Adminlerimiz bir sayfa açın sizlerde sevaba girersiniz, bu güzel aylar da
![]() |