|
||||||
| Baku Devlet Üniversitesi Baku Devlet Üniversitesi (BDU)hakkında bilinmesi gerekenler |
![]() |
|
|
Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Üye No: 24890 |
merhabalar ben şu anda gazi üniversitesi kontrol ve otomasyon teknolojisi uzaktan eğitim bölümüne kayıt yaptırdım fakat bazı arkadaşlar kafama bişi taktırdı ben normalde bakü devlet ünisine gidicektim inşaat mühliği ama puanım tutmadı ancak arklarım dediki birascık hürmet ve para ile istersen kayıt yaptırabilirsin dedi. acaba böle bişi mümkün mü çünkü benim aişlemde azeri kökenlli ve orda yabancılık vede dil problemini fazla yaşamıyacağım acaba rüşvetle böle bişi mümkünmü ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin
Üye No: 7 |
Olabilir ama denkliğin yani Türkiyede imza yetkin olmaz yani ben tavsiye etmem
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Alıntı:
2 . senenmde yatay geçiş yapacağım zaten denk o konuda sorun olmıcak yani sadece öğrenmek istediğim kayıt olabilirmiyim ve bu sene kayıtların son tarihi ne zaman ? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Admin
Üye No: 1 |
Azerbaycanda Türkiye ye mi yatay geçiş yapacaksın ?
Bu çok basit değil.
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni Üye
Alıntı:
1) kayıt tarihleri en son nezaman 2) öss tarafından yerleştirilmedim ve denklik olmıcanı biliyorum. 3) bakü devlet üniversitesinde inşaat mühendisliği varmı 4)diplomamı azericeye çevirtmem gerekiyormu? 5)parayı hangi bankaya ne kadar yatırmam gerekiyor? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Admin
Üye No: 7 |
Sizn durumunuz biraz farklı ama yinede öncelikle [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] ve [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] bakarsanız aklınızdakı soruların bir kısmına cevab bulabilirsiniz
Ayrıca Bakü devlet Üniversitesinde İnşaat mühendisliği yok İnşaat mühendisliği Azerbaycan Mimarlık Ve İnşaat Ünüversitesinin bünyesinde parayı yatırma konusunuda sorun etmeyin okula yakın bir banka var sizi yönlendirirler zaten ödemenin bir kısmını elden yapacaksınız ![]()
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Üye No: 45093 |
ya arkadaşlar baku devlet unversitesi ne zaman acılıyooo...
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Admin
Alıntı:
Çevirilerle uğraşmayın. Kayıt için gittiğinizde orda söylerle bankanızı.. Büyük olasılıkla beynelxalq bankası.Ayrıca inşaat mühendisliğide yok dediğiniz okulda.
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderatör
|
denkliksiz gelenin 0,01 gibi bi şansı oluyormu ya..?
|
|
|
|
#10 |
|
Admin
o oran yüksek bi oran değil.. Devlet memurlarının bu konudaki hata yapma payı olarak yazdım
![]() Geçti diyelim, sonra iş ortaya çıkarsa mahkeme mahkeme gezer.. Bide cezası neyse çeker.. Şu anda Canlı örneği var sanırım.. Burdaki okulundanda oldu gariban..
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|