|
||||||
| Bakü Özel Bakü Hakkında Bilmek İsteyeceğiniz Çeşitli Bilgiler Burada Toplanacaktır |
![]() |
|
|
Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Co-Admin
Üye No: 14388 |
FORUMBAKÜ AYRICALIĞI İLE....
ARKADAŞLAR BAKÜ'DE Kİ 104 TANE RESTAURANT 7 TANE SİNEMA 17 TANE TİYATRO 3 TANE SPOR MERKEZİ 6 TANE EĞLENCE MERKEZİ 7 TANE ÇOCUK VE AİLE EĞLENCE MERKEZİ ADRESLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN LÜTFEN İSTEKTE BULUNUNUZ. TARAFINIZA ÖZEL MESAJ OLARAK GÖNDERİLİCEKTİR. ![]()
Konu Firtuna tarafından (29-05-2009 Saat 12:04 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Üye No: 20200 |
bana yollarsanız sevinirim ........ şimdiden tesekkuerler
Konu sogukkanli tarafından (19-06-2009 Saat 08:22 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: mail paylaşımı yasak !!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Admin
Üye No: 1 |
Özel mesaj olarak gönderildi.
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Co-Admin
Teşekkürler Soğukkanlı.Umarım işini görür üyemizin bilgiler
Ellerine sağlık
|
|
|
#5 |
|
Co-Admin
ÖNEMLİ NOT: ARKADAŞLAR ÖZEL MESAJ OLARAK YOLLANICAK OLAN BU DOSYALAR SİZİN MAİLİNİZE DEĞİL,FORUMBAKU NET ÖZEL MESAJLAŞMA SİSTEMİ ÜZERİNDEN YOLLANACAKTIR.LÜTFEN MAİL PAYLAŞIMINDA BULUNMAYINIZ.SADECE İSTEKTE BULUNMANIZ YETERLİ
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Üye No: 20544 |
Bana Da gonderebilir misiniz?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Co-Admin
Tabiki Sayın cand.Özel mesaj olarak tarafınıza 15 dk içinde dosyaları yolluyorum.
![]()
|
|
|
#8 |
|
Yorumcu Üye
Üye No: 772 |
zahmet olmazsa bana da yolla
Konu gundi tarafından (25-06-2009 Saat 06:33 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: reklam |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
admin/kayserili
Üye No: 25 |
Alıntı:
![]()
Bir gün Necip Fazıl, bir üniversitede konferansa katılmış... Çıkıp herzamanki gibi Din ve Allah kavramı hakkında konuşmuş... Konuşması bittikten sonra, onunla karşıt görüşlü olan bir Prefesör, Necip Fazıl'a 'Siz önceden çıkıp farklı şeyler söylerdiniz, şimdi ise o sözlerinize çelişen şeyler söylüyorsunuz... Yazdığınız şiirler hala ezberimdedir... bu ne demek oluyor? ' Necip Fazıl'ın cevabı meleklere parmak ısırtacak bir cevap olur 'Benin geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar' Konu Firtuna tarafından (09-07-2009 Saat 02:49 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: link çıkışı |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Co-Admin
Alıntı:
![]()
Konu Firtuna tarafından (09-07-2009 Saat 02:48 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: link çıkışı |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yorumcu Üye
Üye No: 772 |
haberim var ahmetcim amasizin resmi reklama girer diye düşündüm tmm siliyom
|
|
|
|
#12 | |
|
Admin
Üye No: 7 |
Alıntı:
Gundim reklamlar sana kurban
|
|
|
|
#13 |
|
İzleyici Üye
Üye No: 27844 |
Merhabalar, ben Bakuden Nuray. size yardimci olmaya calisirim. ilgilendiginiz her seyi sora bilirsiniz.
bu siteden Bakudeki eglence mekanlarinin, tiyatro ve restoranlarin, kisacasi ilgilendiginiz heryerin resimlerini,fiyatlarini ve adreslerini bulacaksiniz. [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] Konu Firtuna tarafından (26-10-2009 Saat 03:37 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: direk link çıkışı |
|
|
|
|
|
#14 |
|
İzleyici Üye
Üye No: 27844 |
bu siteden de faydalanabilirsiniz
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...]
turk misafirler icin ilanlar [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] Bakudeki restoranlar,eglenceler,tiyatrolar [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] wap ve web katalog [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...]
Konu Firtuna tarafından (26-10-2009 Saat 03:38 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: direk link çıkışı |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Üye
Üye No: 28136 |
bende rıca edıyorum spor merkezlerı fıtness ve yuzme varsa
|
|