|
||||||
| Baku Resimleri Bakünün En Güzel Resimlerini Burada Paylaşalım |
![]() |
|
|
Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
O şimdi ASKER
Üye No: 29 |
bu bi kaç fotoğrafta benden olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eski konsolosluğumuzun bulunduğu yer..sahil ![]() sahil metrosu ![]() tıp üniversitesinin bulunduğu sokak..karşıdan gelen otobüste 145 numaralı nizami otobüsü ![]() şehitlik camii ![]() posthane binası ![]() posthane binası ![]() ![]() 28 may metrosu ![]() ![]() ve işte sonuncu foto..sabahın köründe çekilmiş bu fotoğrafta birkaç kişi görünüyor..işte en arkadaki şahsiye soğukkanlıdır..sabahın köründe ne işin var sokaklarda soğukkanlı photo by_niko
|
|
|
|
#2 |
|
O şimdi ASKER
şimdi soğukkanlının cevap hakkı doğdu
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
Banlı
Üye No: 829 |
teşekkürler niko..ama bizi kandıramassın.o soğukkanlı diiill bikerem...bide fotoları sen mı cektınn ozaman senın ne işin vardı sabahın köründe bakam
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Admin
Üye No: 1 |
ben burda dikkati başka bi noktaya çekmek istiyorum : niko bu fotoları nasıl olduda internete yuklemeyi başardın.ben bu fotoğrafın çekilmesine izin verdim çünkü, senin hiç bi zaman fotoları internet ortamında paylaşacağını ummuyordum.Ama aradan 3 sene geçti ve bu 3 sene zarfında kendini geliştirmişsin.niko bu fotolar bende yoktu ekliyorum arşivime.evt fotoğraftaki bizleriz.internet cafe den geliyoduk.gece gittik sabahladık.sabah olunca evmiydi yurtmuydu tam hatırlamıyorum işte yolumuzu koyulmuştuk.
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
O şimdi ASKER
soğukkanlı ayak yapma daha ne fotoların var elimde ..yakarım adminlik hayatını bitiririm
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Editör
Üye No: 16 |
dikkat et editörlük hayatın bitmesin ateşle oynuyorsun by niko
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
O şimdi ASKER
beni bitireni bende bitiririm neco
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
İzleyici Üye
Üye No: 1239 |
arkadaşlar genel itibariyle iyi yaşanacak biyer ama inşaların çoğu eski yapım yeni yapım yerler yokmu veya inşşaat sektörü halen gelişmemişmi ikincisi qafqaz üniversitesinde okucam büyük ihtimal sizce evi nerden tutmalıyım baküdenmiyoksa okulun oralardanmuı ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
O şimdi ASKER
şimdi arkadaşım inşşat sektörü çok ileri durumda..ewler ewet kötü ama dışardan öle göründüğüne bakma...ayrıca qafqazda okuyacaksan okuluna yakın bi yerde ew tutman senin için daha iyi..çünkü yanlış bilmiyorsam bakü ile okulunun arası 45 dakka gibi ..hergün git gel çekilmez gibi
|
|
|
|
#10 |
|
İzleyici Üye
Üye No: 1239 |
hımmm teşekkürler kardeş cevabın için saol
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forumun Demirbaşı
|
şiiit amcaogluları bakın bana nikoya laf yok bugune bugun benim kardeşimdir nikocum kardeşim emeğine sağlık güzel olmuş...sen resim koymaya devam et...
![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Banlı
Üye No: 829 |
Alıntı:
![]() |