|
||||||
| Baküden Manzaralar Baküyü tanımamıza yardımcı olabilecek kareler bu bölümde toplanacaktır |
![]() |
|
|
Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Admin
|
![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin
|
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Süper Paylaşımcı Üye
|
Burasi nedense hic Baküye benzemiyo
![]() Görüntü harikaa |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yorumcu Üye
Üye No: 2591 |
inanmiyosan gelde gor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forumun Demirbaşı
|
fffuuu çok güsellll
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Yorumcu Üye
Üye No: 284 |
vallah ben de pek benzetemdim . 3 kış geçirdim orada
|
|
|
#7 |
|
Banlı
Üye No: 1108 |
neresi bilemicem ama güzel görünüyo açıkcası
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yorumcu Üye
Üye No: 3300 |
harika bi eline sağlık
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderatör
|
bura bizim bakü olamaz
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Admin
Üye No: 1 |
ya neresi ?
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Editör
Üye No: 29 |
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Üye
Üye No: 3594 |
2. resım ne küçük KREMLİN mi??????????????? baküymüş pehhhhhh
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Paylaşımcı Üye
Üye No: 34390 |
manzara harika.aslında niyetim mayıs-haziran gibi mısır turu ama,niyeti bozsammı acaba?
.ya aklıma ''bir başkadır benim memleketim''şarkısı geldi emeğinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Admin
Üye No: 1 |
bu aralar misir turu baya revacta.. hayirdir insaALLAH
![]()
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderatör
|
ben neden buralarını göremiyorum bakünün..?
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|