|
||||||
| Azerbaycan Devlet KÜltÜr Ve GÜzel Sanatlar Ünİversİtesİ Azerbaycan Devlet KÜltÜr Ve GÜzel Sanatlar Ünİversİtesİ hakkında merak ettikleriniz konular bu bölümde toplanacaktır |
![]() |
|
|
Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Üye No: 42796 |
merhaba
mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi güzel sanatlar fakültesi fotoğraf bölümü mezunuyum.diploma notum 80.Azerbaycanda güzel sanatlar fakültelerinde yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Fotoğraf bölümü tercihimdir.Bakü den bir kaç tanıdğım vardı onlar bi soruşturmuşlar.bir sınava girmemiz lazımmış aralık gibiymiş onunla geliniyormuş devlet paramı veriyormuş ben sadece yatak vs parasını vereceğim. bakülü arkadaşlar dan ricam beni azerbaycan da yüksek lisans konusunda bilgilendirmeleri.benim istediğim bölümde yüksek lisans varmıdır?varsa nasıl gelinir?azerbaycanın en iyi güzel sanatlar üniversiteleri nelerdir?üniversitelerin siteleri varsa linklerinide iliştirirmisiniz? ayrıca baküde yaşam nasıldır?mesela ben ortalama bir ailenin yaşayacağı bir ev tutsam tekbaşıma.kirası ne kadar olur?eve internet alsam?yakacak fiyatları nelerdir?ortalama maaşlar azerbaycanda ne kadardir?kırgızistandaki gibi türkiye türklerine kötü davranırlarmı? olursa ben temelli azerbaycanda kalmayı düşünüyorum çünkü.ata dede toprağına geri dönüş yapacağız ![]()
Konu anten23 tarafından (06-07-2010 Saat 08:31 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
O şimdi ASKER
Üye No: 29 |
işine gidersen yolunda olursan hiçbir azeri türkü sana türkiye türküsün diye kötü davranmaz
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatör
Üye No: 6739 |
merhaba sitemize hosgeldiniz...sanirsam burda fotoğraf bölümü üzerine yüksek lisans bölümü yok..ben lisans bölümü olan unv bile bulamadım...bu linlere bakın yine belki tercih ede bileceginiz baska bi bolum olur
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] bide ressamlık akademisi var burda ama onun resmi sitesini bulamadım..ama lisans bölümleri içinde fotoğrafçılık yoktu 3 yıl öncesine kadar aşağıdakı linkteyse yabancı uyruklulaın buraya yüksek lisans başvuru işlemleri gösterilmişdir, eğer bölümü bula bilirseniz buna da bakmakta fayda var, kolay gelsin.. [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...]
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
zaten mantıklı olanda o çünkü burada da kimse azeri türkü diye kimseyebirşey etmiyor.ama kazakistan da bakasana adamlar manyak gibi diğer türkleri yakıyor sanki biz rus danız.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni Üye
Alıntı:
bir sorum daha olacak ilk mesajımdaki yazdığım gibi ortalama bir ailenin oturacağı ev doğalgazı yemek masrafı falan ne kadar a mal olur bilginiz varmı? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
O şimdi ASKER
Üye No: 29 |
tek kalırsan tek odalı bir ev sana yeter..bu da yaklaşık 150-200 manat civarında olur...tabi oturduğun semtte önemli(1manat=2 lira) faturalarınla birlikte 300 manatı bulursun...yeme içme ihtiyaçların sana kalmış ne kadar yersin bilemem
![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Admin
Üye No: 1 |
ilk olarak burdaki yüksek lisansın türkiyede geçerliliği olmadığını bilmeniz gerekiyor.. Alanlar elbetteki vardır ama bu normal bir şekilde prosedure uyarak olmuyor.
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] bu linkten gazetecilik fakültesine bakabilirsiniz..
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|