|
||||||
![]() |
|
|
Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Üye No: 23506 |
iyi akşamlar ben allah nasip ederse 3 eylülde baküde olacam ve halahazırlıkta hangi dili seçeceğime karar vermedim ruscamı seçsem azericemi eğer rusca seçsem zorlanırmıyım veya dersten falan kalsam sonucu ne olur lütfen yardımcı olursanız sevinirm.
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Co-Admin
Üye No: 14388 |
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz ve tebrik ederim sizi.
Tecrübeli arkadaşların yorumları çok daha sağlıklı olucaktır ama ben ruscayı seçenlerin zorlanıp ama iyikide seçmişim dediğini biliyorum.Eğer ben yaparım çalışırım hem ruscayı hemde dersleri rusca alırım diyor ve gözün yiyorsa mezun olurken müthiş avantajlı olursun.Bir dil bir altın bileziktir. Haaa yok beni kasar zorlanırım dersende azerice okursıun ruscayı yine kafaya koyarsan kursta öğrenme şansı yakalarsın ama okulda öğrendiğin gibi olmaz. diğer arkadaşların da tecrübelerini ve yorumlarını bekleyin ![]() hakkınızda hayırlısı olsun
|
|
|
#3 | |
|
Co-Admin
Üye No: 14388 |
Alıntı:
resmen çaldım.Nikocan hakkını et![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
teşekkür ederim cevaplarınız için.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
O şimdi ASKER
Üye No: 29 |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
eğer ruscayı seçersem diğer dersleri demi rusca görecembunun hakkında bilginiz varmı.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Admin
Üye No: 1 |
evet bütün dersler rusça olacak.
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Üye No: 25005 |
kardeş....sen ilk rusca sec....ikinci donem azeri sinfina gecersin
ilk donem azda olsa teml yaparsin sonrasi kurs ve kndi iradene kalmış ama dedimi yap...... sen karlı cıkarsin? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
admin/kayserili
Üye No: 25 |
bence de ilk rusca sec sonrasına bakarsın.
Bir gün Necip Fazıl, bir üniversitede konferansa katılmış... Çıkıp herzamanki gibi Din ve Allah kavramı hakkında konuşmuş... Konuşması bittikten sonra, onunla karşıt görüşlü olan bir Prefesör, Necip Fazıl'a 'Siz önceden çıkıp farklı şeyler söylerdiniz, şimdi ise o sözlerinize çelişen şeyler söylüyorsunuz... Yazdığınız şiirler hala ezberimdedir... bu ne demek oluyor? ' Necip Fazıl'ın cevabı meleklere parmak ısırtacak bir cevap olur 'Benin geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar' |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Üye No: 25417 |
arkadaslar mrb bende inşaatı kazandım fakat vize işlemleri icin istanbula mı gitmeliyim ve gidince kac gunde vize verirler
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
O şimdi ASKER
Üye No: 29 |
sen adanadamısın arkadaşım
|