|
||||||
| Baküdeki Türk Şirketleri Bakude bulunan her türlü şirket hakkındaki bilgilere buradan ulaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Üye No: 33300 |
merhabalar ben fatih azerbeycanda oyrenciyim mimar insaat unversitesinin insaat muhendisi bolumunun son sinifindayim 24yasindayim 6 senedir bakudeyim,bakudeki turk sirketlerinin her hangi birinde acil is ariyorum bu konuda bana yardim eden olursa cok sevinirim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin
Üye No: 1 |
bildiginiz programlar. daha once deneyiminiz varsa onuda yazin ki olurda birine rastlarsa iyi olur sizin acinizdan.
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Üye No: 33160 |
selamun aleykum nasilsiniz?ben Azerbaycandakı her hangı turk şirketinde is ariyorum.lise mezunuyum.bilgisayar lisesi.ama bir suru kurslara gettim.teknisyen,guvenlik ve bir suru sey rusyada santiyede elektrik teknisyen sefi calisdim.kriz nedeniyle türkiyeye dondum.simdide bir firmada guvenlik sefi olarak calısıyorum.ama malum evli olunca 500 manatla gecinmek zor oluyo.aile durumuyla baglı olaraq Azerbaycanda yasamak istiyorum.yani 4-5 yila kadar.ama hersey zamana baglı.o yuzden orda kendi ulkemin sirketinde gecimimi saglayacak kadar maası olan is ariyorum.yardimci olsanız sevinirim.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|