|
||||||
| Öneri - Görüş Fikirlerinizle Bize Yardımcı Olmak İstiyormusunuz ? |
![]() |
|
|
Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Paylaşımcı Üye
Üye No: 34390 |
Cümleten Selamun Aleykum.Öncelikle bu forumda emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik eder,emeklerinin len tebur olmamasını hak tealadan niyaz ederim.acizane bir kaç fikir alış verişi yapmak isterim(genemi mısra demezseniz tabi )forum içinde kişisel gelişim,Serbest Köşe,aile,ve bayanlar için hobi elişi örgü tarzı bir başlık açılsa fenamı olur.?bayanlar bu tür aktiviteleri severler.görmek isterim.(varsa'da ben görmediysem bu sefer göz doktoruna kesin gidicem söz )ama göremedim bunun haricinde yukarıda bir yerlerde,ufak bir selamlaşma paneli olsa,girişte bir Selamun Aleykum,çıkarken iyi forumlar desek hoş olmazmı(ben bundan rahatsızım)selamlaşmak sünnettir.(buda forumda görüntüyü bozarmı acaba )diye düşünmezsiniz umarım onun haricinde'de aynı konudan bir kaç tane var.konu açmadan arama yaptığım halde bulamıyorum,ama farklı başlıklarda açıldığı için aramada denk gelmeyebiliyor.bir çözümü varsa ellerinizden öper tabi tercih ve takdir yönetimindir.Bunlar benim düşüncelerim yanlış anlaşılmasın.(aklıma geldikçe yazarım)neyse ben bu isteklerden zaten yakında banlanırım![]() yönetim isyan etmese bari forumda emeği geçen herkese tekrar tebrik eder,devamını dilerim.seviyeli keyifli paylaşımlar..
Konu __MISRA__ tarafından (26-02-2010 Saat 08:09 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin
Üye No: 1 |
Aleykumselam. Fikirlerinizi belirttiğiniz için ayrıca teşekkür ederiz. Görüşlerinizin dikkate alınıp değerlendirileceğinden şüpheniz olmasın. ALLAH 'a emanet olun.
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatör
|
sohbet şeyleri oluo ya ondan olabilir selanlaşmak için yoksa her giren yazar mesaj sayıları tavan yapar
![]()
|
|
|
|
#4 | |
|
Paylaşımcı Üye
Üye No: 34390 |
Alıntı:
infernus kardeşim sohbete çevrilmedikçe,sadece selamlaşma konusunda kullanılması açısından düşünmüştüm ben.ama haklısınız kötü niyetli kişiler açısından düşünmüşsünüzde olabilir.saygı duyarım.ancak filtrelenmesi mümkün..diğer önerilerime gelince forumda gerçekleştirilmesine şu aciz ömrüm vefa edermi?bende meraktayım hayırlısı inşaAllah.Allah c.c razı olsun kardeşim. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Paylaşımcı Üye
Üye No: 48 |
ve aleykum selam
( genemi mısra )Alıntı: