|
||||||
![]() |
|
|
Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Üye No: 33864 |
arkadaşlar benim eşim azerbaycanlı azebaycan tıptan mezun 2007 mezunu.2 yıldır evliyiz tabi evli olduğu için oda türk vatandaşı oldu.daha önce denklikle ilgili bir başvuru yapmadık ama şimdi denlik belgesini almak istiyoruz forumdaki konuları okudum ösymnin gönderdiği kişilere denklik verildiği diğer kişilerin sts sınavına tabi tutulduğunu yazıyo. sorum şu azerbaycanlı olup lise ve üniversiteyi orda tamamlamış birinin T.C vatandaşı olduktan sonra diploma denkliği nasıl alabilir yök başruvu yapıldıgında denkliği veriyomu yoksa aynen osymnin göndermediği kişileri sts sınavına tabi tuttuğu gibi sınavamı tabi tutuyo
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin
Üye No: 1 |
Başka bir üniversiteden mezun olsaydı , transkriple beraber ders içeriklerini toplayıp yök 'e sunardı.. Alma şansı olurdu. Çünkü bu şekilde alan Azerbaycanlı olupta Tc vatandaşlığına geçip denkliğini alanları biliyorum. Daha geçen gün milli eğitim bakanı Bakü ye geldi buradaki açıklamalarını takip etseydiniz keşke.. Azerbaycandan sadece Tıp ve Hukuk için denklik vermiyoruz dedi. Yine kendinizi çok fazla kasmadan bu taraflara işiniz düşünce gerekli evrakları toplayıp şasınızı bir deneyin bence.. Ümitsizlik haramdır..
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|