|
|
#1 |
|
Forumun Demirbaşı
Üye No: 38 |
Arkadaslar Turkiyeye yatay gecis icin basvuru yapacaklarin dikkatine.
Turkiyedeki universiteler tarafindan istenilen belgeler (bakuden gotürmelisiniz) 1-transkript 2-ogrenci belgesi 3-ders iceriklerini ve konularini gösteren dökümanlar(ayrica bu dokumanlar türkçeye cevrilecek) 4-lise diplomasi fotokopisi (onayli) 5-öss sonuç belgesi (onayli)
Konu Niko tarafından (28-08-2009 Saat 10:52 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Süper Paylaşımcı Üye
|
Yatay gecis ne demek?
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
İzleyici Üye
Üye No: 1850 |
ya şu yatay geçiş dediğiniz ilk 4 seneyi baküde okuyup son 3 sene türkiyeye geçenler için mi(tıp için söylüyorum yöklü yerleşirsek)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Admin
Üye No: 7 |
Yok sizinki zaten garanti orada bahsedilen diğer bölümler için
|
|
|
#5 | |
|
Editör
Üye No: 29 |
Alıntı:
6- ders planı 7-okul tanıtım katoluğu arkadaşlar bir kaç kez geçişi denemiş biri olarak yardımcı olabilrm
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Üye No: 1956 |
selam arkadaşlar.orada uluslar arası okurken türkiye de bir üniversiteye geçmek ne derece mümkündür..?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Editör
yatay geçiş yapabilmen tamamen sana bağlıdır.öncelikle not ortalamanın 65 ve üstü olması gerekiyo ki oda ufak bi çabayla olabilr...ondan sonra Türkiye de yurtdışı yatay geçiş kabul eden üniversitelere başvurman gerekiyo..tabi not ortalaman nekadar yüksek olursa kazanma ihtimalin daha yüksek olur...
|
|
|
|
#8 |
|
Moderatör
|
ben petrol gaz yataklarının kullanılması işletilmesi bölümünü kazandım türkiyeye yatay geçiş yapmak istesem hangi bölüme geçebilirim türkiyede böyle bi bölüm yok ama petrol gaz mühendisliği var onla eşedeğermi oluyo bide geçiş kolaymı yardımcı olursanız...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Editör
arkadaşım geçişin bi zorluğu yok herşey sana bağlı..iyi çalışırsan geçersi ama okuduğun bölümün türkiyede bi karşılığı yoksa geçiş yapman olanaksız oluyo
|
|
|
|
#10 |
|
Yorumcu Üye
Üye No: 5111 |
Baku Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisligine Gitsem tr Ye Geçiş Mümkunmu Alırlarmı şartı Ne Olur?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Admin
|
Baku teknık degıl de Azerbaycan teknık unıversıtesı demek ıstedın herhalde.
Eger ki YOK tarafindan denklikli gideceksen yatay gecıs yapma ımkanın var.Sakarya universitesi tercihler arasinda ilk sirada(yatay gecis yapmak isteyenler tarafindan).Her sene 1 yada 2 arkadasimiz gecis yapiyor.Istek ise sen sadece notlarini en ust seviyede tut yeter ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#12 |
|
Yorumcu Üye
yok ben denkliksiz gelicem o da olurmu nasıl imkanı var. ingilizce varmı?? Yani hazırlık ingilizcemi Tavsiyeniz Nedir Okusammı bu Hafta Kayıt Yaptırcam Kesinde
Konu AyGecem tarafından (19-09-2008 Saat 12:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forumun Göz Bebeği
Üye No: 54 |
denksiz gelsende öss sınavından barajı aşmış olman lazım.yoksa boşuna gelmiş olursun.sınavdan barajı aştıysan okuyabilirsin ama denklik olmayacak sadece öğrenci dosyan açılacak.ve yatay geçiş imkanında olmayacak.hazırlık iki dil seçenekli ya azerice yada rusça.Ama bu saatten sonra rusça okuyabileceğini sanmıyorum çünkü sınıfları dolmuştur şimdi gidersen büyük ihtimalle azerice okursun
|
|
|
#14 |
|
Yorumcu Üye
ben eşitagırlık öğrencisiyim hepsinden barajı geçtim sadece sayısal2 den barajı geçmedim buda sorun olurmu hem bana yatay geçiş yok öylemi kesin bi çaresi olurmu bunun?
|
|
|
|
#15 |
|
Forumun Göz Bebeği
Üye No: 54 |
keisnlikle bi çaresi yok dostum.ne yaparsan geçemezsin tr ye.
okuulu arayıp sor bakalım sorun olurmu sayısaldan barajı aşmamış olman?
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|