|
||||||
| Azerbaycan Tıp Üniversitesi Azerbaycan Tıp Üniversitesi hakkında bilmek istedikleriniz |
![]() |
|
|
Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Üye No: 36204 |
merhaba tıp için kayıt olmak istiyorum.
inşallah hayırlısı. önümüzdeki ay gelecem
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Üye No: 36204 |
azeri cell e ait cep numarası kime ait nasıl bulacam... şu an istanbuldayım...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Admin
Üye No: 1 |
müşteri hizmetlerini arayın
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...]
[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir.15 Saniyenizi Ayırıp Üye Olabilirsiniz. Üye Olmak İçin Tıklayınız...] . " Bir də görürsən ki , açılan solur , düşünən bir beyin torpaq olur ; Bir yandan boşalır bir yandan dolur, Sirrini verməyir sirdaşa dünya. " S.Vurğun
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Üye No: 38751 |
merhaba bende denksiz gelmek istiyorum eğer bu sınavda tutturamassam üniversite öğrencisiyim denksiz okuyanlar ne kadar ücret ödüyorlar öğrenmek istiyorum cevap verirseniz sevinirim.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|